Det er ikke mange dager hvor jeg føler jeg får gjort nok/alt det jeg skulle ha gjort – ønsket om å gjøre det ene og det andre er der, men ofte så dukker det opp uplanlagte ting eller tiden rett og slett bare ikke strekker til. Noen andre som har det sånn?!?

Denne helga derimot har jeg fått gjort en del (synes jeg i hvertfall). I går fikk jeg vasket og laget småkaker, og i dag fikk jeg litt tid til å sy. Som nevnt mange ganger før er jeg ikke noe veldig dreven på symaskinen, men synes bare det er så utrolig gøy.

Jeg tenkte jeg skulle lage ett par kurver i dag, og det har jeg for så vidt gjort. Den første vet jeg ikke om er så veldig brukende, men vi får se… For det første tenkte jeg meg ikke helt om da jeg klippet ut det ene stoffet, og da jeg var nesten ferdig (og SÅ fornøyd) fant jeg ut at mønsteret på den ene siden var opp ned.  I tillegg ble den ganske så slapp og falt bare isammen. Dette syntes jeg var så utrolig kjipt, så da MÅTTE jeg jo bare lage en til. Her var jeg mye mer oppmerksom på mønsteret og brukte sånn innlegg (hva heter det igjen?) mellom stoffene slik at kurven ble litt stivere. 

Den første kurven:

Kurv nr.2:

Soppestoffet er fra Stoff og Stil, mens det andre er fra ei «gammel» kjøkkengardin.

Reklamer