Som nevnt flere ganger i de siste innleggene blir det veldig lite håndarbeid på meg her i Romania. Nærmest hver dag har vi noe på agendaen, enten sammen med barna vi jobber med, menighet, familie eller venner.

Dagene fyker avgårde, og det er rart (og VELDIG trist) å tenke på at snart har vi vært her et halvt år og vi skal reise hjem til Norge igjen (litt over en måned igjen bare).

Jeg strikket i vinter et par «avklippa» votter til min mann, og disse ble godt likt av kompisene hans. Jeg strikket et par til en av dem, Vali, og fikk da også en «bestilling» fra Dennis på 7år. Han skulle ha akkurat like Vali sine. Jeg klarte ikke å si nei, og nå fryder guttungen seg over å få like kule votter som Vali.

Vottene er strikket i Sisu fra Sandnesgarn på pinne 2,5 og 3

Siden jeg strikket disse til Dennis, fant jeg ut at jeg ville lage noe til søstera hans, Bianca (10år) også. De fleste oppskriftene jeg har med meg er til baby/småbarn, så jeg brukte litt tid på nettet for å se om det var noe fint jeg kunne lage til henne av det garnet jeg allerede hadde. Men innimellom alle babyoppskriftene fant jeg oppskrifta på Stafflua til Mirrevirre. Jeg synes denne er så fin, og den er også veldig grei å strikke/hekle.

Strikket og heklet i Alize LanaGold

Det er ikke mange på min alder her i Romania som driver på med håndarbeid, og den ene gangen jeg dro opp strikkettøyet mitt lo de av meg. Ei venninne innrømte at hun kan strikke og synes det er gøy, men synes det er flaut og er redd for at folk skal le av henne. Ei annen venninne syntes også det så veldig gøy ut, og holder på nå å lære seg å hekle. I dag komhun på besøk slik at hun kunne lære enda mer:

Reklamer