Stikkord

, , ,

Denne kjolen har jeg planlagt lenge at jeg har lyst å strikke. Jeg pakket oppskrift og garn med meg til Romania med store planer om å få strikket den her.

I påsken kom foreldrene mine på besøk, og mamma som alltid pleier å ha med seg strikketøy hadde ikke med seg (hun skulle jo kose og leke med Tomine). Jeg innså ganske tidlig at alle mine strikkeplaner for Romania ikke ville bli unnagjort, så jeg gav garn og oppskrift til mamma.  Hun ble ikke helt ferdig med kjolen før hun reiste, så om jeg ikke kan ta hele æren for arbeidet har jeg ihvertfall strikket den ferdig.

Planen var å bruke den på Tomine nå i vår, men med 30 grader + er den rett og slett altfor varm. Ikke har jeg funnet noen knapper heller som jeg liker (ikke det store knappeutvalget her), og har noen hjemme som jeg ser for meg kan friske kjolen litt opp.

Håper bare kjolen forsatt passer i høst:-)

Lillesøsterkjole (ravelry-link) strikket i «Mini duett» fra SandnesGarn

Nå har vi forresten vært her i hele 5 måneder, og har bare en måned igjen. Det er med blandende følelser vi begynner så smått å planlegge hjemreise… det skal bli utrolig gøy å komme hjem igjen, men så vanvittig trist å reise fra alle og alt her.

Reklamer