Om meg og bloggen min

Hei!
Jeg er ei jente i 20-årene og er gift med kanskje en av verdens beste menn. I oktober (2010) fikk vi ei søt lita tulle som vi er helt forelsket i – den fineste jenta vi har sett.

Vi bor på vakre Karmøy, omringet av sjøen og flott natur – kanskje ikke verdens navle, men en flott plass er det ihvertfall.

Vanligvis jobber jeg som førskolelærer i en barnehage, men er for tiden hjemme i fødselspermisjon. 

Jeg liker godt å strikke og hekle, og det er hovedsakelig dette bloggen min vil handle om. Jeg har også en symaskin stående og har veldig lyst å prøve meg litt på ulike prosjekter på den.

I tillegg til å blogge om ting å tang jeg lager, kommer det kanskje noen poster om andre ting som opptar meg også.

Legg gjerne igjen en kommentar om du ønsker.

2 tanker om “Om meg og bloggen min”

  1. Hei, jeg fant din bliogg ved Romaniasøk. Jeg var der i fjor med min datter( Som var gravid) og hennes rumenske samboer, Vi var i craiova og langt ute på landet i perioder.
    Vesentlig for å besøke familien, men jeg er lærer i forming og fikk lagt inn noen skolebesøk også. Nå reiser vi igjen i påsken, for å vise barnebarnet som nå er 8 ukerog hilse på. 4 uker, mest i Urzicuta. Men vi vil gjerne se litt mere denne gangen. varmen og kvalme gjorde at det ble begrensninger for datter sist. Har du noen gode tips når det gjelder Bucuresti. Har du sett eller opplevd noe » husflids»relatert.
    Har du reist med din lille ennå? håper du har tid til å svare mellom barnestell og strikking, takk og hilsen fra trinelise

  2. linda said:

    Hei!
    Så utrolig flink du er, kreativ 🙂 Lurer på om du har en oppskrift til en heklet selebukse eller til en selebukse generelt.
    Har selv begynt å hekle og fått helt hekledilla!
    mvh Linda

Legg igjen en kommentar